• Turnhoutsebaan 103, 2460 Kasterlee
 • Info@wevecs.be
 • 24/7
Contacteer ons of vraag om ondersteuning

We staan 24/7 klaar voor jouw bedrijf.

Adres

Turnhoutsebaan 103
2460 - Kasterlee

Telefoonnummer

+32 486 64 64 97

E-mailadres

info@wevecs.be

BTW-nummer

BE0634596269
  Thumb
  faq

  Onze meest gestelde vragen

  Kunnen jullie vanop afstand IT-problemen oplossen?

  Jazeker, via Teamviewer.

  Wat doet WEVECS precies?

  WEVECS is een bedrijf gespecialiseerd in IT-oplossingen en consultancy. We bieden diverse diensten, waaronder het helpen bij de overgang naar modernwork, netwerken & security, softwareontwikkeling, systeemintegratie en technologisch advies.

  Welke sectoren bedient WEVECS?

  WEVECS bedient een breed scala aan sectoren, waaronder …. en meer. Onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, aangepast aan de behoeften van verschillende bedrijfstakken.

  Wat maakt jullie benadering uniek?

  Onze unieke benadering ligt in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. We streven naar innovatie, efficiëntie en klanttevredenheid. Ook kiest WEVECS voor een persoonlijke aanpak

  Bieden jullie alleen softwareoplossingen aan?

  Naast softwareoplossingen bieden we een breed scala aan diensten, waaronder IT-beheer, systeemintegratie, netwerkoplossingen en consultancy. We zijn een alomvattende partner voor al uw technologische behoeften.

  Kunnen jullie ook kleinere bedrijven helpen?

  Zeker! WEVECS werkt met bedrijven van verschillende omvang en schaalgrootte. Of u nu een start-up bent of een gevestigde onderneming, we passen onze diensten aan om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

  Wat is de focus van jullie consultancydiensten?

  Onze consultancydiensten richten zich op het bieden van strategisch advies op het gebied van technologie, bedrijfsprocessen en digitale transformatie. We streven ernaar om samen met onze klanten innovatieve en duurzame oplossingen te ontwikkelen.

  Hoe verloopt het samenwerkingsproces met WEVECS?

  Het samenwerkingsproces begint met een grondige analyse van uw behoeften. We werken nauw samen, van concept tot implementatie, en zorgen voor transparante communicatie gedurende het hele project.

  Kunnen jullie ook training aanbieden voor onze medewerkers?

  Absoluut! We bieden training op maat om uw medewerkers vertrouwd te maken met nieuwe systemen of technologieën, waardoor een soepele overgang wordt gegarandeerd.

  Hoe kan ik contact opnemen met WEVECS voor meer informatie?

  U kunt contact met ons opnemen via onze website (www.wevecs.be) of rechtstreeks via e-mail op (Info@wevecs.com). Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.