• Turnhoutsebaan 103, 2460 Kasterlee
  • Info@wevecs.be
  • 24/7
Thumb
FAQ (Frequently Asked Questions)

Onze veelgestelde vragen op een rij

Wat doet WEVECS precies?

WEVECS is een bedrijf gespecialiseerd in IT-oplossingen en consultancy. We bieden diverse diensten, waaronder het helpen bij de overgang naar modern work, netwerken & security, softwareontwikkeling, systeemintegratie en technologisch advies.

Welke sectoren bedient WEVECS?

WEVECS bedient een breed scala aan sectoren, waaronder de financiële sector, de retail sector en meer. Onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, aangepast aan de behoeften van verschillende bedrijfstakken.

Wat maakt jullie benadering uniek?

Onze unieke benadering ligt in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. We streven naar innovatie, efficiëntie en klanttevredenheid. Ook kiest WEVECS voor een persoonlijke aanpak.

Bieden jullie alleen softwareoplossingen aan?

Naast softwareoplossingen bieden we een breed scala aan diensten, waaronder IT-beheer, systeemintegratie, netwerkoplossingen en consultancy. We zijn een alomvattende partner voor al uw technologische behoeften.

Kunnen jullie ook kleinere bedrijven helpen?

Zeker! WEVECS werkt met bedrijven van verschillende omvang en schaalgrootte. Of u nu een start-up bent of een gevestigde onderneming, we passen onze diensten aan om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Wat is de focus van jullie consultancydiensten?

Onze consultancydiensten richten zich op het bieden van strategisch en operationeel advies op het gebied van technologie, bedrijfsprocessen en digitale transformatie. We streven ernaar om samen met onze klanten innovatieve en duurzame oplossingen te ontwikkelen.

Hoe verloopt het samenwerkingsproces met WEVECS?

Het samenwerkingsproces begint met een grondige analyse van uw behoeften. We werken nauw samen, van concept tot implementatie, en zorgen voor transparante communicatie gedurende het hele project.

Kunnen jullie ook training aanbieden voor onze medewerkers?

Absoluut! We bieden training op maat om uw medewerkers vertrouwd te maken met nieuwe systemen of technologieën, waardoor een soepele overgang wordt gegarandeerd.

Hoe kan ik contact opnemen met WEVECS voor meer informatie?

U kunt contact met ons opnemen via onze website (www.wevecs.be) of rechtstreeks via e-mail op Info@wevecs.com. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.