Met AdminWare hebben we niet alleen het verouderde systeem vervangen, maar we hebben ook het hele administratieproces geoptimaliseerd om precies aan de eisen van onze klant te voldoen. Dit maatwerkproject omvatte het bouwen van een model-driven PowerApp die naadloos integreert met hun bestaande systemen en workflows.

De nieuwe oplossing biedt een intuïtieve gebruikersinterface en stelt het personeel in staat om hun taken efficiënter uit te voeren. Deze oplossing is afgestemd op de specifieke vereisten van onze klant, zonder overbodige functies die niet relevant zijn voor hun bedrijfsvoering.

Bij WEVECS begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, en we zijn er trots op dat we oplossingen kunnen bieden die nauw aansluiten bij de individuele behoeften van onze klanten. AdminWare is een illustratie van onze toewijding aan het leveren van maatwerkoplossingen die een project tot een succes maken.

Mocht u meer willen weten over onze ervaring met AdminWare of geïnteresseerd zijn in het bespreken van mogelijkheden voor een op maat gemaakt project voor uw organisatie, neem dan gerust contact met ons op. We zijn hier om te helpen!

Thumb
Thumb