• Turnhoutsebaan 103, 2460 Kasterlee
  • Info@wevecs.be
  • 24/7
Thumb

25+

Jaar ervaring

Welkom bij Wevecs!

Wij heten u van harte welkom in de wereld van Wevecs, een compact en toegewijd IT-consultancybedrijf met een duidelijke focus: het ondersteunen van bedrijven bij hun reis naar de cloud, moderne werkmethoden, digitale transformatie, cybersecurity en netwerkoptimalisatie. In een tijd waarin technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen, is het voor bedrijven essentieel om de kansen die deze ontwikkelingen bieden volledig te benutten. Onze passie ligt dan ook in het helpen van bedrijven – ongeacht hun omvang – om het maximale uit de huidige technologische mogelijkheden te halen.

Shape
Ons werkproces

Hoe kunnen wij jou helpen groeien?

We nemen de volgende 4 stappen om ervoor te zorgen dat we een ondersteuning kunnen zijn voor uw bedrijf.

01
Kennismaking en introductie van de oplossingen of van het Wevecs ecosysteem / …

We kijken samen of er een match is tussen onze bedrijven en we de toegevoegde waarde kunnen brengen waar u naar op zoek bent.

Analyse van de soft- en hardware architectuur

Alvorens we een plan kunnen opmaken, hebben we een volledig inzicht nodig van alle gebruikte IT componenten binnen het bedrijf.

02
03
Digitaal transformatieplan

Een uitgewerkt plan is de sleutel tot een succesvolle realisatie.

Ondersteuning en verder optimalisatie

Hier begint het echte werk. In een veranderende wereld is werk nooit af, ondersteuning en verdere optimalisatie is dan ook broodnodig.

04

Onze missie

In een tijdperk waarin technologie de drijvende kracht is achter bedrijfsgroei, begrijpen we dat bedrijven behoefte hebben aan meer dan alleen technische ondersteuning. Ze hebben behoefte aan partners die hen begrijpen, met hen meedenken en zich inzetten voor hun groei en succes. Bij Wevecs is dat precies wat we bieden. Onze missie is om bedrijven te helpen floreren in het moderne zakelijke landschap. Dus, welkom bij Wevecs – uw partner in technologische vooruitgang, groei en succes.

Onze expertise

Met een diepgaande expertise op het gebied van IT streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op de unieke behoeften van uw bedrijven. Bij Wevecs geloven we dat we meer zijn dan alleen een dienstverlener; we zien onszelf als uw partners in de steeds evoluerende wereld van technologie. Of u nu op zoek bent naar advies over cloudintegratie, beveiligingsstrategieën, het optimaliseren van uw netwerkinfrastructuur of het implementeren van moderne werkmethoden, wij staan klaar om u te begeleiden op uw traject naar succes.